Salutarea directorului

Stimate vizitator,


Într-un mediu complex, pe o piață activă a distribuției componentelor și accesoriilor electrice și mai ales în competiție cu alți comercianți, Electrocenter își propune un alt început. Cu tradiția expertizei de peste 17 ani, mizăm pe eficiență în furnizarea soluțiilor de top pentru clienții noștri.

Noi am înțeles cât este de important sectorul electric. Pentru a cunoaște cu adevărat însemnătatea domeniului nostru de activitate, vă propun un mic experiment: imaginați-vă o zi din viață fără să aveți energie electrică la dispoziție în orice moment. Cum ar arăta computerele funcționând pe principiul aburului sau al motorului termic, nemaivorbind de case iluminate cu lampe de petrol. Dar transportul? Despre încălzit nu mai vorbim!

Energia electrică este indispensabilă vieții noastre. Aici intervine Electrocenter: răspundem cel mai bine necesităților și așteptărilor dumneavoastră, prin furnizarea produselor și accesoriilor potrivite!

Așa cum însuși Thomas Edison afirma, „ceea ce ești se va vedea în ceea ce faci”. Chiar inventatorul becului cu incandescență a realizat că este nevoie de dăruire în muncă, pasiune și perseverență pentru a furniza un lucru de calitate. Iar compania noastră întrunește toate aceste caracteristici.

Oferiți-ne șansa să vă uimim!


Cu stimă,

Director General
CHEȚA IOAN