DESPRE NOI

Electrocenter, firmă înființată din dorința de a oferi clienților o combinație câștigătoare alcătuită din servicii, varietate de selecție și plus-valoare prin calitate. Ca unul dintre principalii furnizori ai Regiunii de Nord,  vă punem la dispoziție toate brandurile de top, alături de mii de produse și accesorii electrice exclusive, decorațiuni interioare și finisaje electrice.

Piatra de temelie o constituie comercializarea și distribuția de produse electrice și de soluții conexe. Odată cu dezvoltarea rapidă a tehnologiei, oferim o rețea de specialiști care au pregătire și expertiză pentru a dezvolta soluții adaptate nevoilor clienților noștri.

Cresterea constantă a cifrei de afaceri ne-a adus contractele de distribuție a prestigioaselor brand-uri EATON, LEGRAND, SCAME, ELBA, ARELUX, EGLO, KLAUSEN, RABALUX, SCHRACK, COMTEC precum și parteneriate semnificative cu GEWISS, OBO, WAGO, FINDER, MODUS, OMRON, KLAUKE, SCHNEIDER, IMDELEC, BAKS, DIETZEL UNIVOLT, OSRAM, WEIDMULLER, MOARK, OMS, PHILIPS, KOPOS și mulți alții.

Clienții noștri au manifestat încredere în calitatea și fiabilitatea produselor noastre, ceea ce este principala preocupare a echipei noastre manageriale. Ne-am propus și am reușit să fim un partener de încredere pentru dumneavoastră!

Iată concluzia: indiferent de sarcină, amploare sau locație, echipa noastră experimentată și entuziastă vă va ajuta să vă vedeți planul realizat. Asta nu sa schimbat din 2001, și nu se va schimba niciodată!