Livrarea comenzilor

Expedierea:

Expedierea coletelor se efectueaza de la depozitul www.electrocenter.ro.

Coletele expediate ajung:

  • A doua zi in cazul comenzilor plasate de luni pana joi, pana la ora 15:00
  • Pe luni, in cazul comenzilor plasate vineri pana la ora 15:00
  • Pe marti, in cazul comenzilor plasate de vineri dupa ora 16 pana luni ora 15:00

Livrarea:

Termenul de livrare pentru comenzile efectuate pe site-ul www.electrocenter.ro poate varia intre 24 de ore si 30 zile lucratoare in functie de disponibilitatea produselor. Livrarea se face GRATUIT in tara pentru comenzile a caror valoare totala depasesc suma de 300 lei. In cazul in care adresa de livrare nu intra in zonele acoperite de catre curierii contractati www.electrocenter.ro, nu si asuma expedierea gratuita a comenzilor care depasesc valoarea de 300 Lei. Pentru comenzile cu valoare totala mai mica de 300 lei, se percepe o taxa de curier de 25 lei si care poate sa difere in functie de greutatea şi dimensiunea produselor.
(*) Costul de transport prin curier va fi comunicat dupa lansarea comenzii ! Costul depinde de greutatea produselor si de distanta pana la adresa de livrare, clientul va fi contactat pentru detalii.

NOTA: Pot aparea intarzieri cauzate de: epuizarea stocului aflat în magazin, probleme tehnice interne sau factori externi. Termenul de livrare poate varia de la 24 de ore, la maxim 30 de zile.