Activitati

Comercializare

Electrocenter a ajuns să fie unul dintre cei mai mari distribuitori regionali de corpuri de iluminat, surse de iluminat, cabluri și conductori electrici, conectori, aparataje electrice, tablouri și siguranțe!  Ceea ce ne diferențiază de competitori este calitatea produselor provenite de la cei mai importanti producatori - EATON, LEGRAND, SCAME, ELBA, ARELUX, EGLO, KLAUSEN, RABALUX, SCHRACK, COMTEC, dar și o strategie integrată în ceea ce privește comercializarea acestora.

Cu ajutorul Electrocenter cauți rapid, studiezi descrierea și selectezi produsul potrivit pentru proiectul tău. Avem peste 3 mii de componente electronice de la mărci renumite în domeniu, disponibile pe stoc, împreună cu o gamă completă de accesorii, iar lunar – de exemplu - ne actualizăm portofoliul cu aproximativ 2 sute de produse noi.

Consiliere

Fiecare specificație a designului trebuie să fie adresată înainte de începerea instalării/montării componentelor electrice. Ignorarea unora dintre acești factori importanți ar putea afecta performanța rezultatului final și ar putea, de asemenea, să afecteze costurile – dacă se optează pentru un produs care, de fapt, nu este potrivit unui scop dat.

De aceea, noi considerăm că este întotdeauna o practică optimă de a discuta toate detaliile împreună cu un consilier Electrocenter , Acesta vă ajuta să determinați ce ansamblu de produse și accesorii se va potrivi cel mai bine planului Dvs.!

Suntem aici pentru a vă ajuta în fiecare etapă a proiectului. Înainte de a plasa o comandă prin intermediul magazinului  nostru online, vă putem oferi asistență pentru a găsi acele produse care se potrivesc nevoilor.

Echipa noastră nu va lăsa ca detaliile tehnice să vă dea bătăi de cap -  primiți toate informațiile care vă sunt de folos pentru buna desfășurare a planului. Oricare ar fi detaliile suplimentare de care aveți nevoie, vom fi încântați să vi le punem la dispoziție, online sau offline!