Confidentialitatea informatiilor

Informatiile furnizate catre electrocenter.ro sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor in vigoare. Electrocenter.ro nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa de e-mail furnizata. Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-u www.electrocenter.ro adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a www.electrocenter.ro. Pentru a sterge informatiile furnizate de dvs din baza de date, este de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru telefonic, prin fax sau e-mail.

Electrocenter.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru, sau actiunilor unor terte persoane.
Preturile din comenzi electronice generate automat sunt valabile 5 zile din momentul confirmarii acestora de catre un operator al electrocenter.ro.
Taxa verde este inclusa in pretul afisat pe site pentru produsele electrice unde este cazul.

Pentru produsele care se aduc pe baza de comanda, electrocenter.ro nu poate garanta pretul si termenul de livrare.
Preturile si conditiile de livrare impreuna cu alte detalii legate de livrare se confirma numai de catre un operator al electrocenter.ro.

Pentru achizitionarea produselor ce se aduc pe baza de comanda se poate solicita achitarea unui avans de cel putin 30% din valoarea produsului.

Produsele comercializate prin intermediul www.electrocenter.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie daca este cazul.

Preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila.