De ce Electrocenter?

Fiind unul dintre antreprenorii electrici de top,  Grupul Electrocenter se angajează să conducă industria în ceea ce privește progresele în domeniul comerțului accesoriilor și echipamentelor electrice de joasă tensiune, proiectarea și execuția lucrărilor de specialitate.

Țintim spre satisfacția clienților. Vom întâlni și vom depăși așteptările clienților prin intermediul întregului spectru de servicii oferite, dotări de ultimă oră și putere financiară superioară, contribuind la finalizarea proiectelor la timp și la buget. Vom continua să stăpânim noile tehnologii pe măsură ce se dezvoltă în industria noastră și să urmărim apariția produsele noi care conduc la progres.

Ne angajăm să ne menținem filosofiile de afaceri progresive și să urmărim proiecte unice și provocatoare pentru care întregesc crezul nostru: gândirea inovatoare și acțiunile strategice sunt cheia succesului tuturor proiectelor.

Mai mult, ne vom strădui să facem întotdeauna ceea ce trebuie – față de angajații noștri, față de clienții noștri, față de proiect. Acest aspect presupune colaborare pentru a obține o cale mai bună de executare. Sau a face acel ceva „în plus” pentru a vă asigura că dorințele dumneavostră sunt realizabile, chiar și atunci când apar provocări.

Transparență, fiabilitate, implicare. Aceasta este garanția noastră!